هر آنچه که باید از قهوه عربی بدانید قهوه عربی به ترکیب بهبود یافتهای از قهوه عربیکا (Arabica) گفته میشود. عربیکا یکی از دو گونه برجسته از دانههای قهوه در سراسر جهان است و گونه دیگر نیز روبوستا (Robusta) نام دارد. این نوع از قهوه در ارتفاع خاصی ...
در این مطلب می خوایم تاثیر قهوه بر ویروس کرونا رو بررسی کنیم ، پس در ادامه با همراه باشید. به طور کلی ویروس ها بر اساس اسید نوکلئیک به دو دسته ویروس های DNAدار و ویروس های RNA دار تقسیم می شوند. ویروس کرونا در این تقسیم بندی در دسته ...
وقتی قهوه دم میکنید چه اتفاقی میافتد؟ در زمان دمآوری قهوه، آب مانند یک حلال عمل میکند: ذرات محلول را از قهوهی آسیابشده میشوید و نوشیدنی دمشده را تشکیل میدهد. وقتی نمک را در آب حل میکنیم، با جامد محلول سر و کار داریم. ذرات جامد محلول با ...
اولین دستگاه اسپرسوساز دنیا میخواهیم به عقب برگردیم به سال ۱۹۰۶ و نمایشگاه بینالمللی میلان ایتالیا، دستگاه قهوهسازی به نمایش گذاشته شد که سرنوشت قهوهنوشی بشر قرن بیستم را تغییر داد. «اسپرسو» نام قهوهای بود که این دستگاه بهدست میداد: قهوهای ...
ما بدلیل لذت بردن از ویژگی های طعمی و رایحه غنی قهوه آن را می نوشیم. در هنگام درست کردن یک قهوه ی پُراُوِر یا جرعه ای از اسپرسو، شکلات، کارامل، بادام، میوه ها و گل ها همگی چیزهایی هستند که برانگیخته می شوند. اما در سطح شیمیایی چه اتفاقی می افتد؟ هر ...
آخرین دیدگاهها